joi, 26 ianuarie 2012

In lipsa ta

A trecut ceva timp de cand nu mai esti al meu. Imi este greu, dar orgoliul meu si greselile tale pe care le-am invatat deja pe derost ma fac in fiecare zi sa nu cedez.

Nu regret nimic, singurul lucru de care imi pare rau este ca imi lasi impresia ca tu ai trecut deja peste noi, cand eu nici macar nu stiu cum sa fac asta.

Si incerc sa nu te urasc in totalitate. Inca iti mai caut scuze jalnice de genul "asa e el" sau "atunci chiar ma iubea".

Ma mint singura ca te-am uitat, dar cel mai bine ma pricep sa-mi mint pe altii. Te mint chiar si pe tine ca imi este mai bine ca niciodata.

Ei bine, afla ca ma doare sufletul de cate ori te vad, ca as vrea sa iti vorbesc mai des, ca imi place cand incerci sa incepi conversatii cu mine. Cu toate ca eu nu le continui niciodata.

Ma doare ca te-am pierdut in favoarea ei.

Ma doare ca m-ai inlocuit cu ea, din toate punctele de vedere.

Ma doare ca ea a obtinut tot, ba chiar mai mult decat mine, intr-un timp mult mai scurt.

Ma doare ca desi imi doresc, nu poate sa mai fie niciodata ce a fost.

Cum as putea eu sa te mai privesc in ochi dupa ce stiu ca te-ai lasat purtat in bratele alteia?

Ce as putea sa mai iubesc si sa mai iert la un om care nu a avut nici macar respectul sa lupte pentru fata care i-a fost alaturi mai bine de un an si pe care a dat-o la o parte pentru ceva "mai nou"?

Inca raman uneori surprinsa cand te privesc in ochi si nu gasesc omul de care m-am indragostit in vara aceea si care m-a facut sa ii ofer tot ce am avut mai bun de oferit.

Nu m-am simtit niciodata amenintata de vreo fata. Credeam ca am locul meu special in inima ta. Si probabil asa a si fost. Nu am stiut insa ca inima ta poate avea mai multe astfel de locuri speciale, toate la fel de importante.

Cat despre mine, am invatat din nou sa traiesc fara sa depind de nimeni si nu mi-as mai da libertatea pentru nimic in lume, nici macar pentru tine!

Am inteles ca este mult mai bine asa si stiu ca o sa imi fie bine.

Am invatat sa traiesc, fara sa ma leg de iubirea ta bolnava!

4 comentarii:

  1. Imi place nu ar fi cuvintele potrivite. Ma regasesc, dar incerc sa las totul asa si sa accept. Ce rost are sa le aratam iubire cand ei ne arata indiferenta? Invata tot timpul ca atunci cand ii arati indiferenta unui barbat atunci te vrea mai mult. Nu totisunt asa, dar majoritatea. Uneori gresim ca le dam tot ce avem in noi aoi ei dispar fara sa priveasca inapoi. M-am obisnuit cu gandul, cu ideea ca nu a fost sa fie si ca nu el e cel potrivit, ca meriti ceva mai bun, indiferent de cat de bun l-ai vazut pe el si il vezi in continuare. Dupa zile de tristete vor veni zile in care vei zambi din toata inima, lasand in urma tot, dezamagiri, regrete, ganduri, speranta. Unoeri nu se merita si poate cea mai mare iubire uneori e sa renunti la persoana pe care o iubesti. E trist, dar deja zambesc...
    Ai grija de tine

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc mult! Nici nu sti cat aprecize comentariul acesta si cat de mult m-a bucurat sa-l citesc. Imi doresc din toata inima sa renunt la aceasta persoana si acum sunt mai hotarata ca oricand sa nu mai cedez. :) Imi pare bine sa stiu ca inca mai sunt cateva persoane pe aici care citesc ce scriu si mai important decat asta, care ma inteleg. Cred ca tu ai ceva mai multa experienta si sper sa ajung sa trec peste, cum ai facut-o si tu. :)
    Promit sa am grija de mine, mai ales de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu uita ca "TIMPUL vindeca orice rana", asta ti-o spun din proprie experienta. Si eu am trecut printr-o situatie similara ... mi-a fost foarte greu sa trec peste, recunosc ... dar acum, dupa aproape un an de cand nu mai suntem impreuna, pot spune ca m-am vindecat de el. Ai incredere in tine, acorda-ti mult timp pentru lucrurile care fac placere ... si, mai ales, rupe orice legatura cu acest baiat, nu fi disponibila ori de cate ori are nevoie de tine. Nu uita: tu esti cea mai importanta, pune-te intotdeauna pe primul loc. Iti doresc numai bine ! Alexandra

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai inteles perfect prin ce trec. Se pare ca intr-adevar am trecut printr-o experienta asemanatoare. Asa este, singura solutie este sa rup orice legatura cu el. :)
    Doamne, cat imi doresc sa trec peste. Si o voi face. Toate cele bune si tie. >:D<

    RăspundețiȘtergere