duminică, 25 martie 2012

Am ramas aceiasi, si tu si eu.

Aproape ca te uitasem.
Eram sigura ca am trecut peste tot, ca esti doar un capitol bine incuiat cu lacatul din viata mea.
Si intr-o zi, chiar cand ma asteptam mai putin, mi s-a facut dor de tine.
Nu ma intreba de ce. Nu ma intreba carei parti din iubirea bolnava pe care am trait-o i-am dus lipsa cel mai tare. Nu voi sti sa iti raspund. Cert este ca te-am vrut.
Si m-am impotrivit. Stiam ca daca te gust o data, nu ma voi mai putea opri. Din tine nu am putut niciodata sa iau bucatele, eu te-am vrut mereu cu totul.
Si tie ti-a fost dor. Nu nega, nu te justifica. Asa este.
A fost de ajuns sa te revad, sa te privesc o data ca alta data si mi-am dat seama ca de fapt nu am trecut peste tine niciodata.
Nu te pot lasa sa te intorci. Din principiu. Pentru ca le-am promis lor, dar mai ales pentru ca mi-am jurat mie.
Am inceput sa te descopar din nou, sa vad daca s-a schimbat ceva la tine de cand nu ai mai fost al meu. Si ai ramas exact la fel.
Cu nimic mai bun, fara nicio urma de schimbare, cu aceleasi defecte, cu aceleasi dorinte de a domina totul din jur. Si mai presus de toate astea, la fel de special.
Nu stiu cum te vad altii, stiu ca in ochii mei imaginea ta apare mereu inconjurata de un val de perfectiune. De ce? Nici asta nu ma intreba...
Oricat mi-ar pasa, oricat mi-as dori, NU ma vei mai avea niciodata, in niciun fel.
M-ai avut mult. Ai avut timp suficient sa ma convingi ca esti " the one", dar in schimb tu m-ai facut sa ma indepartez...
Sti ceva? Te iubesc, te-am iubit si probabil te voi mai iubi. Dar nu iti voi mai permite niciodata sa te joci cu ceea ce simt pentru tine.
Probabil iti va fi mai greu sa sti ca te iubesc, dar nu te mai vreau decat daca te-as minti ca nu te mai iubesc.
Te-am cautat in altul. Eram atat de goala, incat am luat totul din el. Imi era atat de pofta de tine, incat mi-am lasat trupul prada altuia. I l-am dat cu totul, i-am luat fiecare rasuflare si mi-am bagat-o adanc in mine sa ma satur de iubire.
Pentru un timp mi-am negat toate sentimentele. Traiam ca sa le consum pe ale altora. Il luam pe el si pe masura ce ma apropiam de el, pe masura ce imi atingea trupul, distrugeam tot. Ii permiteam tot, ca sa uit de mine. Ii ofeream orice in schimbul indiferentei pe care incercam sa o construiesc in jurul meu.
Imi simteam trupul greu de atatea sentimente imbacsite. Am aruncat tot. Mi-am dezgolit si cea mai ascunsa parte din mine si l-am lasat sa imi curete ranile.
Imi placea, ma consuma si in acelasi timp ma elibera.
Si apoi ai venit tu. Si el a plecat...
Eram goala. Eram doar un trup gol inaintea ta. Si te-am privit in ochi. O fractiune de secunda. TOT ce am aruncat, tot ce am crezut ca nu mai aveam, a reaparut.
Si sentimente, si dorinta, si pasiune. Si, singura de care vroiam cu adevarat sa scap, gelozia.
Am crezut ca m-am obisnuit cu ideea ca alta e langa tine. Ca te iubeste si ca o iubesti. Si chiar m-am obisnuit. O parte din mine insa, si-ar dori ca tu sa nu fi facut asta niciodata.
Stiu ca nu m-ai iubit. Sti ca iti amintesti tot ce faci cu ea, dar ca nu mai sti nimic din ce a fost cu mine.
Stiu ca nu ma visezi si mai stiu ca doar m-ai folosit. "Pana cand jucaria s-a saturat si a plecat" Asa a fost. ( Si da, eu am fost jucaria)
Mi-e dor. Mi-e dor de tot si m-as intoarce in trecut in clipa asta, sa mai fi o data al meu, sa mai fiu o data a ta...
Dar nu, astazi nu mai e la fel. Astazi nu mai apartinem unul altuia! Tu esti al ei, iar eu... Eu sunt a nimanui. Eu sunt a oricui o sa vrea sa ramana fara suflet. O sa ma hranesc cu sentimentele lor ca sa scap de ale mele.

17 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. O sa fiu bine. Nu stiu cum, dar indiferent cate mi se intampla, mereu sunt bine in cele din urma.
      >:D<

      Ștergere
  2. Cert..mi-ai scris povestea..
    azi m-a sunat sa ma intrebe daca sunt acasa..vrea sa-mi aduca invitatia la nunta si la botez..in 13 feb. 2012 s-a nascut fetita lui..
    si desi am promis ca o sa-i onorez invitatia..nu pot..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este greu. Se pare ca viata lor merge inainte chiar si fara noi. Doar noi am ramas inca pe loc sperand ca se vor intoarce.
      Trebuie sa mergi mai departe, sa lasi totul in urma, sa o iei de la capat.
      Se zice ca daca iubesti un om trebuie sa il lasi sa fie fericit, chiar daca fericirea lui nu este alaturi de tine. Stiu mai bine ca oricine ca este aproape imposibil. Dar trebuie sa reusesti!
      O sa vina si ziua cand vei zambi, o sa vezi.
      O seara frumoasa iti urez. Si mult curaj!

      Ștergere
  3. nu am fost acasa..mi-a lasat invitatia..am vazut-o azi de dimineata.e atat de frumoasa..am varsat ultima lacrima..si in acel moment a inceput sa ploua..
    stiu foarte bine ca e gata..tot timpul i-am dorit sa fie fericit..ma intreb doar daca aceast momemnt va fi ultimul..daca chiar am reusit sa trec peste..nu vreau sa ma gandesc ca ceea ce a facut e o ultima tortura pentru sufletul meu..ultima picatura..chiar crede ca putem fii prieteni?..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barbatii tind sa creada ca orice este posibil. Astazi l-am vazut cu ea de mana. Am simtit ca nu mai pot sa respir. Mi-am simtit la propriu inima facuta bucatele.
      Expresia " Nu pot sa respir fara tine" este cat se poate de adevarata.
      Am fugit. Am crezut ca daca fug o sa ramana totul in urma, dar n-a fost asa. Nu pot nici macar sa plang. Durerea mea e mai presus de orice lacrima.
      Sunt atat de calma... Si asta ma scoate din sarite. Imi vine sa urlu, dar nu pot.

      Cat despre mesajul tau, nu vei avea niciodata de unde sa sti daca momentul pe care il traiesti acum va fi ultimul... Crede-ma ca am zis " gata, s-a terminat" de cel putin 20 de ori in ultimul an, insa niciodata nu a fost acela cu adevarat sfarsitul nostru.
      Ai grija de tine! Paste fericit si toate cele bune.

      Ștergere
  4. Cred ca am plans de atatea ori..incat simteam ca ma sufoc...trebuie si durerea asta sa treaca la un alt nivel..acum e mai grav..cum zici..e calmul acesta ce te enerveaza..pentru ca inainte era mai simplu..prin lacrimi ma eliberam..acum constientizand cat de ranita ma simt..si pentru ca nu mai ce sa fac..poate o vreme va trabui sa traiesc cu durerea in mine..
    Mi-a trimis msg de Paste..ciudat timp de 8 ani nu a stiut niciodata ca D-Zeu e sus..acum si-a amintit de mine si a vrt sa-mi aminteasca ca ar trebui sa gasim puterea de a iubi a a ierta..
    oare se simte vinovat in toata fericirea lui?nu are de ce..pentru ca eu nu-l consider..de multe ori ma gandesc ca eu sunt ceea vinovata..ca l-am pus undeva sus sa nu pot sa-l ating niciodata..si prin urmare..intr-un final sa nu fie al meu!
    nu i-am raspuns la msg..pentru prima data in 8 ani..nu am simtit nevoia sa o fac..
    am sa-l sun de ziua lui sa-i spun ca nu voi merge la nunta..pentru ca nu am ce sa caut acolo..s-a gandit oare cand m-a chemat cum ma va prezenta sotiei lui?drept prietena din copilarie?..ar fi prea comic..si prea dureros pentru mine..
    Stii..cand eram mai mici ..glumeam la faza ca daca se va insura cu alta..eu ma voi opune in biserica..si mi-a amintit de asta in momentul in care mi-a zis ca se va insura pentru copil..
    pana acum aveam la ce sa ma intorc si pe cine sa dau vina ca eram nefericita..acum ma simt singura..cu adevarat singura..pentru ca in nebunia mea..el era inca al meu..acum nu mai nici macar dreptul asta..
    si simt ca trece viata..si ma simt stearsa..
    Iti doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai indrebat daca oare el se simte vinovat in toata fericirea lui. Eu cred ca da. E imposibil sa nu se simta. Probabil o parte din el nu va inceta niciodata sa o faca, asa cum o parte din inima ta isi va aminti mereu de el.
      Spuneai ca atunci cand erati mici glumeati in legatura cu faza ca daca se va insura cu alta. Si noi obisnuiam sa glumim. Ne faceam tot felul de planuri, ca ne vom intali peste ani si ca eu voi fi maritata cu altul, ca voi lasa tot si ma voi inoarce la el, ca vom fugi in lume... Obisnuiam sa il cred.
      Povestile noastre sunt asemanatoare, amandoua s-au terminat.
      Probabil durerea va mai ramane mult timp. Atat in sufletul meu, cat si in al tau.
      Cred ca este o decizie inteleapta ca nu te duci la nunta lor, ar fi foarte greu sa ii vezi impreuna, ti-ar face rau si nu ti-ar folosi la nimic.
      Te rog sa imi mai scri, imi face placere sa citesc povestea ta. Ma distrage de la povestea mea. Ma face sa inteleg ca nu sunt singura care se afla in aceasta situatie.
      O seara frumoasa si tie! Fi puternica, o sa fie bine.

      Ștergere
  5. Partea cea mai dificila e ca nu am curajul sa-l sun..trebuie sa-i spun ca nu intentionez sa-i fac jocul..de data asta nu!

    Cateodata credeam ca ceea ce simt eu, si suferinta mea nu se compara cu nimic in lome, ca fiecare traim povesti si simtim diferit..dar la urma urmei.e confirmat stiintific ca dragostea e o maladie..deci ne imbolnavim, si poate exista un antidot..
    De cateva luni am inceput o prietenie cu un tip, fostul unei prietene ...si clar el o iubeste inca pe ea..cred ca asa a inceput totul..s-a apropiat de mine..stii clasica abordare a unui tip disperat dupa o femeie, scopul scuza mijloacele..
    ..desi i-am spus de la inceput ca ea pentru noi' e un subiect tabu..ne-am apropiat destul de mult..m-am deschis in fatza lui si el a fost mereu acolo sa ma asculte, sa ma stranga in brate..doar cand dormeam cu el..incat eu sa incep sa simt ceva pentru el..nu pot sa definesc ce..el in schimb, ma priveste doar ca o adevarata prietena..ciudat pentru ca daca i-as fi fost
    prietena..am fi vorbit despre ce il durea si pe el..
    sunt foarte confuza..stiu doar ca l-am atras cu durerea mea..mi-a fost complice acestei stari deprimante..
    e atat de complicat..pentru ca simt ca-l vreau si totodata il tin la distanta ca sa nu ma respinga el..nu stiu daca el e cauza pentru care eu privesc cat de cat la rece tot ce mi se intampla cu The One..sau incerc sa ma refugiez in chestia asta pentru ca trebuie sa imi ascund sufletul..daca il cunosteam acum un an sau doi..nici nu cred ca m-ar fi atras..nu e genul meu..clar nu..
    cum ziceam..trebuie sa treaca timpul..poate ca asa mi-e scris..cine stie?
    Mersi ca ma asculti..ma refugiez pe pagina ta..desi crede-ma ca am prietene..dar incep sa ma protej cumva aici..
    sa ai o dupa masa frumoasa..!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg perfect. Si eu am multe prietene, dar pe blog este altfel... Aici ma pot "cenzura" oarecum, asa simt...
      In legatura cu tipul despre care mi-ai scris... Eu cred ca acum sentimentele tale sunt foarte confuze, dar nu iti recomand sa te arunci intr-o noua "poveste" atata timp cat nu ai reusit sa treci peste ultima... Eu am facut aceasta greseala, am stat cu altul crezand ca voi reusi sa imi uit tot trecutul, dar nu a fost asa. In fond, trecutul nu trebuie uitat. El trebuie doar acceptat si lasat in urma. Asta trebuie sa faci acum...
      Imi pare rau ca iti raspund mai greu, am tot felul de probleme pe cap in ultima vreme... Dar pot sa iti spun ca imi este din ce in ce mai bine, am inceput usor usor sa ma obisnuiesc cu gandul ca s-a terminat si ca nu mai e nimic de facut.
      Chiar astazi m-a intrebat o prietena ce am invatat din toata relatia mea. Am stat putin pe ganduri, nu prea stiam ce sa ii raspund. Apoi mi-a venit ceva in minte:
      " Am invatat ca uneori e mai bine sa renunti la persoana pe care o iubesti si sa o lasi sa faca ce crede ca este mai bine. Daca te va vrea, se va intoarce. Si daca nu se va intoarce, inseamna ca ti-ai pierdut degeaba timpul cu el si ca trebuie pur si simplu sa iti fie indiferent ce se va intampla. Nu merita sa plangi, atata timp cat sti ca el nu va plange. Daca a fost in stare sa te inlocuiasca cu alta, inseamna ca nu ar fi mers niciodata relatia..."
      Ahh, si am mai invatat sa ma bucur de fiecare moment in care sunt fericita pentru ca nu se stie cum si cand se va termina totul. Poate ca si eu am gresit, poate nu am stiut sa apreciez toate clipele in care eram doar noi doi si in care nu aveam nicio grija, doar sa-l tin de mana sau sa ma ghemuiesc in bratele lui.
      O seara frumoasa! Astept urmatorul tau mesaj, cu drag.

      Ștergere
  6. ultima? nu a fost ultima..am mai avut relatii dupa el..in care il cautam disperata, il comparam cu fiecare..si am gresit..dar aveam atata nevoie de afectiune incat m-am multumit cu atat de putin..
    tocmai ce m-am intors de la cafea..am fost cu acest tip..cu care suntem si colegi de servici..cik sa discutam o problema pe care i-am adus-o la cunostiinta( el are o functie)si desi mi-a retezat-o la inceput, aseara si-a cerut scuze ca a fost superficial..si chiar e important sa rezolvam chestia, am simtit ca am urcat oarecum in ochii lui..e o chestie..simt ca vreau sa-l respir..emana atata sexualitate..nu stiu..
    m-a intrebat daca mai vreau sa merg la nunta..pentru ca in prima faza stabilisem sa merg cu el..ce sa fac? imi doresc sa merg, stiindu-l pe el alaturi ar fii mai simplu..ca m-as ghemui in el, si apoi iar am dormi impreuna..si m-ar strange din nou in brate..
    acum incerc sa reneg tot ce-a fost cu the one, inainte il asteptam sa se intoarca, si o facea tot timpul, in situatia asta..nu stiu daca l-as mai primi vreodata..mi-e frica de anii ce vor urma..nu vreau sa raman mereu acolo sa-l astept..nu-i corect!
    dar cum zici, hai sa ne bucuram de fiecare moment, e unic..merita trait orice ce ne viata asta, oricum toate sunt mai presus de noi,si cand avem puterea de a simti, suntem norocoase, traim!
    si eu asteptg cu drag mesagele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca tu consideri ca este in regula pentru tine sa mergi la nunta, insotita de acest tip, este ok. Ar fi o metoda buna de a-ti infrunta trecutul si cum ai spus si tu, te poti ghemui mai apoi in bratele tipului...
      Eu dupa the one am mai avut o singura relatie si mai multe "tentative", dar la mine nu merge asa.. Poate si pentru ca au trecut abia 4 luni si ceva de la despartire... Nu cred ca sunt inca pregatita, dar nu se stie niciodata ce va urma...
      Deocamdata inca ma mai chinui sa il uit... Ma rog, e greu si pentru ca a ramas chestia asta cu "prietenia" dintre noi. Sper sa reusesc. In fiecare zi ma simt din ce in ce mai puternica, intr-o zi imi va trece de tot.
      O duminica frumoasa!

      Ștergere
  7. ce ziceam sa traim momentul..ci ca niciodata nu se stie? am avut un weekend atat de frumos..
    am umblat acum doi ani cu un coleg de master..ne-am despartit aiurea..ne-am tot intalnit in ultima vreme..stii la ce ma refer..acum a fost diferit ca a venit acasa la mine,inca stau cu ai mei..si dupa the one nu am mai prezentat pe nimeni drept prietenul meu..
    e mult mai afectuos decat in trecut, si s-a comportat mai ok decat m-as fi asteptat eu sa o faca tinand cont ca deobicei e foarte tacut si timid..acum si-a dat drumul, s-a simtit bine la mine acasa, cu pritenii mei..l-am bagat in viata mea a doua oara..si nu stiu de ce..nu vreau sa ma agat de el ca sa scap acum pe moment de starea asta de confuzie..cert e ca m-am detasat de toti, chiar si de tipul de care iti vorbeam mai sus!
    am innebunit? sau imi place mie sa raman pritena cu persoanele la care am tinut odata?
    iti doresc o saptamana frumoasa si insorita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze ca nu ti-am mai raspuns... Am o perioada foarte incarcata. Si El este in continuare prin preajma... Ma face sa ma indoiesc de tot. Ma face sa imi para rau de fiecare decizie pe care o iau, fie ea buna sau rea... Ma face sa il cred, sa il vreau, dar in acelasi timp ma face sa ma indoiesc de vorbele lui si sa il resping. Incerc doar sa imi pastrez indiferenta. E al ei, acolo sa ramana, acolo ii e locul! Mai scrie-mi, promit sa intru sa citesc. Ce s-a mai intamplat cu tipul acesta despre care mi-ai scris mai sus?

      Ștergere
  8. ...............totul e pustiu in inima mea...
    se apropie ziua de sambata si ma ingrozeste ideea ca el va spune da' in fata lui d-zeu, asa mi-as dori sa-i vad fata, sa simt ca el e intr-adevar fericit..as vrea sa-l mai simt odata, sa simt aceea implinire deplina..si apoi sa-i dau drumul..macar odata..iti scriu cu lacrimi in ochi..desi sunt la servici..pentru ca de cateva zile acest sentiment nu mai dispare..il visez, il miros peste tot, imi aduc aminte de acei fiori pe care nu i-am mai simtit cu nimeni.
    as vrea sa dispar pentru cateva zile, nu vreau ca aceste ganduri ale mele sa-i trezeasca lui amintiri..tot timpul am avut senzatia ca intre noi a existat o telepatie..sper sa ma insel, si sa nu existe nimic, asa cum nu a existat din partea lui nici un gramj de iubire pentru mine, mi dor de noi!
    ai grija de tine, de sufletul tau!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care este decizia ta pana la urma? Te vei duce la nunta lui? Stiu ca va fi o zi tare trista pentru tine, dar nu poti schimba nimic. Decizia lui nu depinde, nu a depins niciodata de tine. A fost numai si numai a lui. Si se pare ca a luat-o deja... E greu, e dureros si te inteleg perfect. Si El al meu o luat o decizie asemanatoare. Am inteles insa ca nu ma pot opune, nu ii pot reprosa. Nici macar nu ma pot supara pe el pentru ce a decis... Nu ii putem tine cu forta langa noi doar pentru ca ii iubim atat de mult...
      Imi pare foarte rau pentru starea prin care treci. Incerc sa ma pun in locul tau si imi dau seama cat de greu iti este.
      De asemenea iti urez sa ai grija de sufletul tau... Fi tare! Toate vor trece, iar ziua de sambata ti se va parea mai tarziu doar o zi banala, ca toate celelalte.
      O seara frumoasa!

      Ștergere
  9. as vrea sa urlu..sa scot tot din min..as vrea sa ma stranga cineva in brate tare si sa-mi spuna ca totul va fi bine..nu mai suport, de trei zile il visez, ca facem dragoste, ca vorbesc cu el.. de ce trebuie sa trec prin asta? nu mi-au fost de ajuns aproape 8 ani cat am suferit?
    aseara am reusit sa vb si cu asa zisul meu..i-am propus sa ne vedem mai des(tinand cont ca stam la distanta unul de altul) si mi-a zis ca ii e teama sa nu ma indragostesc de el, ca in astia doi ani sentimentele lui nu s-au schimbat..ca avem o relatie oki..dar ca nu ma iubeste..
    chiar cred ca nu o sa ma iubeasca nimeni...si acum in aceste momente, nici nu mai conteaza...
    as plange intr-una, nu-mi permit sa fac asta, pentru ca m-am aratat prea puternica si acum sa cad dintr-o data ar fi penibil..
    nu nu ma duc la nunta, l-am sunat de ziua lui pe 25 apr. si i-am zis ultimul la multi ani, si totodata ca nu ma duc...m-a intrebat sec, pai?'
    e cea mai inteleapta decizie...
    draga mea..cred ca sunt asa de confunza incat nici nu mai stiu sa ma exprim..
    am luat yahoo-ul tau si ti-am dat add..poate cand ai timp vom reusi sa vb maimulte pe acolo..mersi ca ma asculti..
    o zi frumoasa..!

    RăspundețiȘtergere